Lavinia-Maria Chitu

The Artist Awards in limbajul semnelor

11-12 octombrie 2019, Piata Mihai Viteazu – Craiova. Nici nu s-au stins bine ecourile festivalurilor Summer Well si Afterhills la care pentru prima data in Romania au fost prezenti pe scena interpreti mimico-gestuali pentru publicul surd si iata ca un alt eveniment muzical major a fost accesibilizat pentru persoanele cu deficiente de auz. The Artist Awards – prima editie care printr-o uluitoare desfasurare de forte a premiat pe cei mai buni artisti si creatori de continut din Romania. Organizarea a fost impresionanta: unul din cele mai mari ecrane led din tara noastra, momente pirotehnice, tunuri de confetti si multe altele, iar publicul a umplut piata centrala din Craiova.

Cei mai buni artisti si cele mai bune trupe muzicale au fost prezenti aici cu show-uri special create pentru acest eveniment. Am trait impreuna cu ei, impreuna cu parintii mei si impreuna cu publicul surd prezent in seara de sambata clipe cu adevarat magice. Mi s-a mai implinit inca un vis! Alaturi de colegii mei interpreti in limbajul semnelor Eliza si Bogdan ne-am bucurat din nou sa putem aduce muzica intr-o lume a tacerii. Am interpretat cu multa emotie melodii ale artistilor The Motans, Irina Rimes, Minelli, Inna, Carlas’s Dreams, Raluka, Delia, Florian Rus si Shift iar toate aceste momente cu siguranta ca vor ramane in sufletul si in inima mea ca dealtfel si in amintirea voastra, dragii mei prieteni care nu puteti comunica decat prin limbajul semnelor.

Am facut impreuna inca un pas, am scris impreuna inca o poveste frumoasa de care ne vom aduce aminte, am fost acolo impreuna la un eveniment social care ne-a inclus pe toti si nu a mai fost nicio diferenta…a fost doar muzica dincolo de sunet!

Deci exista vointa, exista intelegere, exista implicare, iar “vocile” voastre au fost inca o data auzite si luate in seama. Sunt mandra de asta si sunt fericita ca dupa atatia ani de munca, eforturi, pregatire si comunicare cu cei implicati in acest domeniu suntem in sfarsit cu totii pe acest drum al normalitatii! Si cu siguranta ca nu ne vom opri aici!

Doresc sa multumesc organizatorilor, Mastercard Romania, Global Records si tuturor celor care au inteles ca barierele de gandire si de comunicare trebuiesc depasite pentru ca toti suntem egali si toti trebuie sa ne bucuram, toti trebuie sa fim prezenti si sa fim uniti la orice fel de evenimente!

Muzica uneste oameni si s-a dovedit asta inca o data! Sa ne vedem cu bine!

 

Urmariti:

 

Daca doresti sa-mi sustii activitatea, poti face donatii in conturile mele bancare, in contul de PayPal sau poti deveni abonat al canalului meu de Patreon
If you want to support my activity, you can make donations to my bank accounts, to my PayPal account or you can become a subscriber to my Patreon channel
BCR: RO74RNCB0025114211550001
ING: RO65INGB0000999902196985
PayPal: https://www.paypal.me/LaviniaChitu
Patreon: https://www.patreon.com/LaviniaChitu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *