Lavinia-Maria Chitu

TEDx Brasov – Muzica dincolo de sunet – Lavinia Chitu

12 oct. 2018 – TEDx Brasov – Download the Future, unul dintre numeroasele evenimente marca TEDx organizate la nivel global dar cu siguranta cel mai important pentru mine.

Participantii numesc acest program “cel mai bun tratament pentru creier”, iar publicul divers prezent la astfel de evenimente (format din CEOs, oameni de stiinta, filantropi, antreprenori), este aproape la fel de extraordinar ca si speakerii din care de-a lungul timpului au facut parte personalitati importante la nivel mondial cum ar fi Bill Clinton, Bill Gates, Steve Jobs, Sir Richard Branson, Philippe Starck si Bono.

Am fost onorata sa fiu unul dintre speakerii acestui eveniment de top unde am avut posibilitatea sa-mi fac cunoscut mesajul legat de povestea mea, povestea parintilor mei si modul cum persoanele cu deficiente de auz pot percepe muzica.

A fost o seara memorabila, o experienta minunata, inedita si in primul rand noua pentru mine si totodata o provocare pe care am acceptat-o cu mult entuziasm si am dus-o cu bine la bun sfarsit. Aici am cunoscut oameni exceptionali, inteligenti, oameni cu un mare grad de implicare in societatea noastra in cele mai diverse domenii cu ambitii si idealuri mari pe care si le vor pune in practica in viitorul apropiat pentru ca, evident, nu se vor opri aici…

Iar in ceea ce ma priveste, tin sa multumesc organizatorilor evenimentului printre care si dn-ul Tibi Ruczui pentru invitatia si increderea acordata, echipei TEDx Brasov, operatorilor, fotografilor si Biancai Mihai care m-a sustinut in proiectul meu “Muzica pentru oamenii cu deficiente de auz“, facand ca muzica ei sa fie auzita si simtita si de aceste persoane. Pentru mine a fost prima oara cand am vorbit in fata unui public distins atat vocal dar si in limbajul semnelor simultan. Aceasta a reprezentat o noua sansa si o noua etapa a carierei si a vietii mele, o usa care am reusit sa o deschid, o experienta din care am invatat foarte multe lucruri, ceea ce ma determina sa continui cu mult optimism lupta mea de a darama barierele de gandire si de comunicare din Romania si sa fiu si pe viitor cat mai creativa, sa spun lucrurilor pe nume, dar sa imi asum si riscuri pentr a-mi duce la bun sfarsit proiectele, iar de aici sa imi exind activitatea si implicarea si la nivel global!

Urmariti:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *