Lavinia-Maria Chitu

Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu”, Bradu – ziua internaționala a cititului

In data de 5 februarie a fost ziua internaționala a cititului si am fost prezenta la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Bradu, jud Argeș, alături de clasele a 2-a și a 3-a, sa urmărim povestea “Aventurile pisicului curajos” interpretata în limbajul semnelor și inregistrata audio de către Aurelian Ivan, dar și sa citim împreună și sa învățăm alte cuvinte in limbajul semnelor.
Am învățat foarte multe lucruri împreună și nu am cuvinte pentru ca de fiecare data când ajung aici, copiii dar și profesorii ma primesc cu bratele deschise iar atmosfera este una familiala.
La sfarsitul orelor, copiii mi-au făcut o mare surpriza și mi-au adus mici cadouri și desene făcute de ei. A fost impresionant iar la plecare ne-am imbratisat cu multa căldură.
O sa mai revin și deja pregătim surprize frumoase împreună, dar pas cu pas.
Educația este pe primul loc și vreau ca împreună cu profesorii sa ii învățăm multe lucruri noi pe acesti copii minunați.
Va mulțumesc!

 

Urmariti:

 

Daca doresti sa-mi sustii activitatea, poti face donatii in conturile mele bancare, in contul de PayPal sau poti deveni abonat al canalului meu de Patreon
If you want to support my activity, you can make donations to my bank accounts, to my PayPal account or you can become a subscriber to my Patreon channel
BCR: RO74RNCB0025114211550001
ING: RO65INGB0000999902196985
PayPal: https://www.paypal.me/LaviniaChitu
Patreon: https://www.patreon.com/LaviniaChitu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *