Lavinia-Maria Chitu

Răzvan Simion și Dani Oțil au spus în glumă că o lasă pe Lavinia Chițu la cârma matinalului de la Antena 1

Mărturisiri neașteptate în cadrul ediției din această dimineață a emisiunii „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”! Răzvan Simion și Dani Oțil au găsit un posibil înlocuitor, pe care sunt dispuși să-l lase la cârma matinalului de la Antena 1.

Așa cum obișnuiesc de câteva ediții, Dani Oțil și Răzvan Simion au sunat și astăzi un sărbătorit, căruia i-au făcut urări frumoase și i-au pus la TV melodia preferată. De data aceasta a fost vorba de fosta prezentatoare TV Lavinia Chițu, care a dezvăluit că plănuiește să revină pe micile ecrane. Cei doi matinali au glumit pe rând și au spus că vor să se retragă din televiziune.

“Păi, poți să vii, că te las în locul meu, că eu și așa…”, a spus imediat Răzvan Simion.

“Nu, nu, te las în locul meu, pentru că eu am o barcă, mă așteaptă… Auzi, tu ești și cu modelingul și cu televiziunea și ne-ai sunat ca să te lauzi?”, a reacționat Dani Oțil.

Dani Oțil a făcut remarci și în legătură cu decizia lui Răzvan Simion de a pleca în vacanță, deși, emisiunea pe care o moderează împreună nu și-a încheiat sezonul.

Lavinia Chițu a împlinit zilele trecute o frumoasă vârstă.

“Am 27 de ani, zodia rac.  (…). Vreau să mă întorc în televiziune. (…). Da, e frumos în Maldive, ”, a mărturisit vedeta.

Cine este Lavinia Chițu

Originară din Pitești, Lavinia Chițu este specialista în LMG sau LIMBAJUL MIMICO-GESTUAL. Părinţii săi au inspirat-o să devină ceea ce este astăzi şi să facă viaţa persoanelor cu deficienţe de auz mai uşoară. Mama și tatăl sau au această deficienţă. Artista traduce pentru pentru surzi melodii celebre.

Tânăra a fost timp de trei ani prezentatoare în limbaj mimico-gestual la postul Absolut TV din Pitești. Ea a urmat cursurile de la un master la Universitatea din Piteşti unde s-a perfecționat în limbajul mimico-gestual american, diferit cu mult de cel românesc şi de cel european-occidental.

Sursa : www.cancan.ro

Răzvan Simion și Dani Oțil vor să se retragă din televiziune. Cine e vedeta pe care vor să o lase în locul lor: “Tu ești și cu modelingul”


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *