Lavinia-Maria Chitu

Gloria by THE MONO JACKS – live in limbajul semnelor

08 februarie 2020, Arenele Romane – Bucuresti. A fost un alt eveniment muzical ce va ramane in amintirea persoanelor cu deficiente de auz din tara noastra, un nou concert accesibilizat pentru persoanele surde. Membrii formatiei de rock alternativ The Mono Jacks s-au alaturat acestei initiative si au inteles ca muzica este a tuturor, iar concertul de lansare a noului lor album intitulat “Gloria” a fost tradus live in limbajul semnelor de catre mine si de catre colegii mei Eliza si Bogdan, pentru publicul surd prezent.

Am facut impreuna inca un pas, am scris impreuna inca o poveste frumoasa de care ne vom aduce aminte, am fost acolo impreuna la un eveniment social care ne-a inclus pe toti si nu a mai fost nicio diferenta…a fost doar muzica dincolo de sunet!

“Vocile” voastre si ale noastre au fost inca o data auzite si luate in seama. Sunt mandra de asta si sunt fericita ca dupa atatia ani de munca, eforturi, pregatire si comunicare cu cei implicati in acest domeniu suntem in sfarsit cu totii pe acest drum al normalitatii! Si cu siguranta ca nu ne vom opri aici!

Ma bucur mult ca este deja primul eveniment de acest fel la acest inceput de an si al 3-lea concert muzical accesibilizat pentru persoanele surde care se desfasoara la Arenele Romane. Haideti sa continuam cu totii acest drum al normalitatii, sa continuam povestea frumoasa, sa traim din nou clipe de magie, sa ne bucuram de muzica si sa aratam ca muzica nu tine seama de nicio bariera. Muzica este a tuturor!

Multumesc Mastercard pentru sustinere si implicare!

Sa ne vedem cu bine!

Urmariti:

 

Daca doresti sa-mi sustii activitatea, poti face donatii in conturile mele bancare, in contul de PayPal sau poti deveni abonat al canalului meu de Patreon
If you want to support my activity, you can make donations to my bank accounts, to my PayPal account or you can become a subscriber to my Patreon channel
BCR: RO74RNCB0025114211550001
ING: RO65INGB0000999902196985
PayPal: https://www.paypal.me/LaviniaChitu
Patreon: https://www.patreon.com/LaviniaChitu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *