Lavinia-Maria Chitu

Declaratii de presa ale institutiilor statului roman legate de pandemia de coronavirus, interpretate in LSR

Bun gasit!

In aceasta sectiune voi posta declaratiile de presa sustinute de presedintele Romaniei si de catre reprezentantii altor institutii ale statului roman legate de pandemia de coronavirus din tara noastra. Aceste materiale video sunt interpretate in limba semnelor romane (LSR) pentru ca doresc pe aceasta cale ca toate aceste informatii extrem de importante sa fie intelese si de catre persoanele cu deficiente de auz din Romania dar si din strainatate.

Pentru aceia dintre voi care se intreaba in legatura cu un eventual beneficiu financiar care ar decurge din aceasta activitate a mea, va asigur ca totul este bazat pe voluntariat si pe dorinta unei bune si corecte informari a tuturor categoriilor de persoane, inclusiv a persoanelor surde pentru ca este esential ca noi toti sa respectam regulile si masurile ce se impun in aceasta situatie.

Numai prin unitate, responsabilitate si prin informarea din surse oficiale vom putea sa depasim aceasta perioada extrem de dificila.

Aveti grija de voi si de cei dragi voua!

 

23.03.2020 – declaratie de presa Klaus Iohannis – evolutia situatiei in contextul pandemiei de coronavirus

 

16.03.2020 – declaratie de presa Klaus Iohannis – decretul privind instituirea starii de urgenta in Romania

 

 

Urmariti:
 
Daca doresti sa-mi sustii activitatea, poti face donatii in conturile mele bancare, in contul de PayPal sau poti deveni abonat al canalului meu de Patreon
BCR: RO74RNCB0025114211550001
ING: RO65INGB0000999902196985
PayPal: https://www.paypal.me/LaviniaChitu
Patreon: https://www.patreon.com/LaviniaChitu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *