Lavinia-Maria Chitu

Campania “Free Hugs” – Bucuresti, Romania

De curand am initiat campania “Free Hugs” care s-a desfasurat pe data de 25 ianuarie in Piata Universitatii din Bucuresti. Alaturi de parintii mei am reusit sa ajung aici de la Pitesti si am avut parte de momente frumoase alaturi de persoane minunate, copii, printre care si persoane cu deficiente de auz.

Desi a fost frig, am simtit emotie si imbratisari calde, am realizat ca romanii sunt tristi fiind timizi de a fi imbratisati sau de a darui la randul lor o imbratisare. Mai sunt necesare astfel de initiative minunate pentru fiecare om care simte nevoia sa se implice, sa faca un pas in fata, fara a se pierde in societatea tulbure in care ne aflam.

Pentru asta, tin sa multumesc echipei mele, voluntarilor si persoanelor care m-au sustinut dar si celor care nu au putut fi prezenti.

O sa mai organizez astfel de evenimente in Bucuresti dar si in alte orase. Curand o sa fac si in Pitesti, iar cine vrea sa mi se alature, sa lase comentariu sau sa imi scrie in privat. Avem nevoie de oameni faini si voluntari sa facem cat mai multe astfel de evenimente Free Hugs, sa doboram impreuna bariere de gandire si de comunicare!

Multumesc tuturor, oameni faini!

Urmariti:

 

Daca doresti sa-mi sustii activitatea, poti face donatii in conturile mele bancare, in contul de PayPal sau poti deveni abonat al canalului meu de Patreon
If you want to support my activity, you can make donations to my bank accounts, to my PayPal account or you can become a subscriber to my Patreon channel
BCR: RO74RNCB0025114211550001
ING: RO65INGB0000999902196985
PayPal: https://www.paypal.me/LaviniaChitu
Patreon: https://www.patreon.com/LaviniaChitu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *